Er veganere og vegetarer i stand til at drikke vin, da de er lavet med gærede druer?


Svar 1:

Jeg tror, ​​du måske lytter til for mange rygter fra uinformerede kilder eller anti-veganske trold.

Der er absolut intet i processen med at fermentere druer til vin, der ville gøre dem ikke veganske

.

Problemet kommer i filtreringsprocessen. Som du kan forestille dig, er der små bit og stykker, der flyder rundt i vinen, og forbrugerne nyder generelt ikke faste stoffer i drikkevarerne. Boble te til side. Affaldet vil naturligvis… koagulere (?) Over tid, men for at fremskynde processen er der et antal af animalsk afledte forbindelser, der kan bruges ... ting, der involverer fiskeblære, knoglemarv osv.

Nu filtreres disse koagulater ud af vinen, før den tappes på flaske, så vegetarer bør ikke have noget problem med dem. Veganere på den anden side ville sandsynligvis have problemer med brugen af ​​et animalsk afledt produkt i produktionen af ​​vinen, så de vælger muligvis ikke at forkæle sig med visse mærker.

Mange vinproducenter bruger imidlertid også veganvenlige koagulanter. Jeg tror, ​​de kommer fra ler eller noget geologisk. Mange af dem overvejer ikke engang det faktum, at det er vegansk og gider ikke at mærke vinen, men jeg er sikker på, at der også må være med vilje veganske vine på markedet.

Så… veganere kan drikke vin, ligesom alle andre. De kan også købe cookies fra hylden og spise suppe ud af en dåse. De er bare nødt til at tænke lidt på, hvilke mærker og sorter / sorter de vælger.

8)

Vegansk vin - Lær om den bedste veganske vin, du kan købe

Vegansk vinregister AF

etc.